Oświetlenie wnątrza

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lutos
    Classic
    • 2006
    • 11

Oświetlenie wnątrza

w ogole nie rozumiem, co cie tak irytuje MiKruS?!
    zrozum, ze nikt nie chce poznawac przeszlosci TWOJEGO samochodu, tylko SWOJEGO, dla mnie jest to zasadnicza roznica.
    nie sadze, zeby "pierwszy lepszy" mogl takie info na telefon uzyskac.
    nie chodzi o "przeswietlanie transakcji", bo za to rzeczywiscie moglbys sie fajne sadzic tylko o info o tak banalnej rzeczy jak czas ostatniej zmiany oleju czy rozrzadu.
    inwigilacja? no coz, moze niezle brzmi, ale czym innym jest sprawdzanie grubosci lakieru, zatrudnianie rzeczoznawcy, czy nawet pytanie wlasciciela o stan kupowanego samochodu, jak nie inwigilacja?
    chyba rozumiem o co ci chodzi, bronisz swojej wlasnosci, prywatnosci, tylko IMHO nikt tu tego nie atakuje przeciez.
    Lutos
  • sowman
    Classic
    • 2005
    • 7

Oświetlenie wnątrza

Witam wszystkich.

Mam problem z oswietleniem wnetrza. Lampka nie zaswieca sie jak sie otwiera drzwi (bez znaczenia które). Co dziwne, lampka zaswieca sie na stałe, przy ustawieniu przy ktorym lamke właczają drzwi.Gdzie szukać przyczyny.
    Gdzie są wogóle czujniki otwarcia drzwi, bo ogladałem ze wszystkich stron i nie zauważyłem.
    1,9 TDI Ambiente - przydałby się jakiś chip

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

sowman, czujniki znajdują sie w zamku drzwi.
      a alarm jak sie zachowuje ?
      jesli sie włącza lub nie bo niewiadomo od jak dawna to sie dzieje (mógł odłączyć od aktuwacji uszkodzony obwó)
      może sie zapalać lampka non stop z powodu uszkodzenia jednego z mikrostyków w zamku i instalacja widzi go jako drzwi otwarte

Komentarz

• sowman
        Classic
        • 2005
        • 7

Z alarmem wszystko OK. Nie wiem od kiedy lampka nie działa, bo skode kupiłem m -c temu i juz nie działała.
        Lampka kontrolna otwartych drzwi pokazuje dobrze.

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

to gdzies musi byc zwarcie niech ktos kto sie lepiej natym zna wypowie ale tez poszukaj na forum bo było troche na ten temat

Komentarz

• sowman
            Classic
            • 2005
            • 7

Szukałem, ale nic nie znalazłem (może za krótko)

Pewnie będę musiał udać się do elektryka

Komentarz

• luky8
              Rider
              S_OCP Member
              • 2004
              • 623

Może po prostu w wyłączniku w podsufitce tylko coś nie gra, tam łatwo zaglądnąć k
              Zapraszam na www.rebel-tuning.com

Komentarz

Pracuję...